miercuri, 9 februarie 2011

Când lucrurile bune trebuie reparate

           Înseamnă că nu au fost bune de la început şi că te-ai minţit, aşa cum facem toţi, că lucrurile pe care ţi le doreai tu bune sunt bune cu adevărat. Un lucru bun nu poate fi reparat, pentru că este bun şi pentru că funcţionează bine. Tot aşa cum un om nu devine peste noapte “nepotrivit”; nu a fost potrivit de la început, dar, din singurătate, din grabă sau din orice alt motiv, nu ţi-ai dat seama de la început. Sau, ţi-ai dat seama şi vocea aia subţirică din cap îţi zicea: “Vezi că..”, dar repede îi îndesai pumnul în gură şi o făceai să tacă. Oamenii nu pot fi reparaţi, ci doar înlocuiţi. Vi se pare superficial? Ar trebui să trăim toţi în martiriu, încercând să reparăm ceea ce nu se cere a fi reparat?
            Când lucrurile bune trebuie reparate, e timpul să-ţi cauţi alte lucruri bune.

Un comentariu:

  1. da vesela mai erai in ziua aia! pai depinde cum o iei. daca te referi la o relatie, ie grele! nu merg intotdeauna brici si nu merg fara efort, compromisuri...sunt anumite persoane care cred ca o relatie si un om trebuie sa fie perfecte,altfel, la cel mai mic obstacol, renunta.
    pe de alta parte, atunci cand ai facut toate eforturile, te-ai dat peste cap, ai incercat toate variantele si omul ala de langa tine tot nenorocit e, vezi-ti de treaba...oamenii nu se pot schimba fundamental si nu pot fi reparati, asa cum zici si tu. dar noi femeile oricum suferim de boala numita ''noi trebuie sa fim mama ranitilor si sa luam toti nenoricitii si sa-i reparam, ca de fapt ei asta asteapta''. asta e din cauza tuturor filmelor cretine, care exact asta arata - un el nemernic, bad boy, nu se ataseaza de nimeni. pana cand apare o ea rupta din soare, care il schimba din rarunchi! si atunci vedem ca el de fapt era un sensibil si un romantic, doar astepta femeia potrivita. news flash - dobitocii cheaters nu se schimba like ever!!!! nici intr-o mie de ani, nu in universul asta!

    RăspundețiȘtergere