luni, 24 ianuarie 2011

Ce mă face să zâmbesc

             Prima ninsoare, marea, căţeluşa mea, când stă în două picioare ca un urs cerşetor, soţul meu (hlizitul casei), gândul că voi citi o carte bună, complimentele (de fapt, onomatopeele) prietenilor mei când fac o prăjitură bună, un joc inteligent de cuvinte, gândul la vacanţă…
            Lista rămâne deschisă pentru voi. Ce vă face fericiţi?

4 comentarii:

  1. Pai..ce ma face sa zambesc sau ce ma face fericita? Sunt 2 lucruri diferite. Tu ai spus ce te face sa zambesti si intrebarea de final e : Ce va face fericiti?
    Spun ca sunt 2 lucruri diferite pentru ca poti zambi si din complezenta. In schimb, cu fericirea e alta mancare de peste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar toate lucrurile enumerate de mine ma fac sa zambesc cu adevarat, nu din complezenta. Pe mine, toate cele de mai sus ma fac fericita, chiar daca fericirea respectiva nu dureaza foarte mult. Putin si bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zambesc privind zambilele mele care abia au inflorit(una e roz-lila), gandul ca vin acasa,citiul articolelor tale si chiar o zi cu soare.Si eu zambesc cu adevarat cand sunt fericita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zimbesc cand sotul meu ajunge seara acasa, cand in sfarsit e sambata si stiu ca am terminat cu serviciul,gandul ca o sa veniti la mine in vara asta si o sa stau cu voi la plaja.

    RăspundețiȘtergere